LOVE STORIES

stories that needs to be told

Intieme liefdesverhalen

Ergens op de wereld werden op een dag jij en jouw partner geboren. Jullie leefden jullie leven en uiteindelijk vonden jullie elkaar. Nu intens verbonden en connected door liefde.

Liefdesverhalen die het verdienen om op beeld vastgelegd te worden.
Puur en liefdevol, precies zoals jullie zijn.

Gaan jullie trouwen en willen jullie het geluk, de liefde en passie mooi vastgelegd hebben? Of wil je graag alleen een fotoshoot in jullie trouwkleding? Het is allemaal mogelijk!

“We hebben veel gelachen en mooie intieme momenten gehad, en deze heeft zij prachtig op beeld gekregen.” – Monica & Valentino

 

“Heel erg bedankt voor alles! We zullen met veel plezier aan jouw fijne aanwezigheid op deze speciale dag terugdenken!” – Franka & Jan Willem

Voor bruiloften bied ik een op maat gemaakt pakket aan dat past bij jullie grote dag. Wil je graag meer weten en jullie wensen verder bespreken? Yay! Let’s meet! Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we alles en wie weet ben ik de fotografe die al het moois gaat vastleggen.

"It all starts with love, it's the basic of everything."

Ook als je (nog) niet gaat trouwen is het natuurlijk geweldig om jullie liefde te laten vastleggen op beeld. Tijdens de fotoshoot worden er geluksmomenten gecreëerd die ik voor jullie fotografeer. Geen strak geposeerde foto’s, maar spontaniteit, liefde, passie en vrolijkheid!

YOU DESERVE IT, HONEY!

Self love is net zo’n grote vorm van liefde en ontzettend belangrijk!

Jij verdient het meer dan wat dan ook om mooi gefotografeerd te worden. Prachtig en precies zoals je bent.

Gun jezelf een Self Love Photoshoot cadeau en zie op beeld hoe mooi je bent en hoe je straalt!

En mocht je je afvragen welke kleding je aan kan doen, geen zorgen! Ik help je daar graag bij. Daarnaast heb ik ook een prachtige collectie aan jurken die jij mag lenen.

Zie meer informatie hierover op de pagina Client Closet.