GET TO KNOW ME

de persoon achter CheriseJeane

Hi! Mijn naam is Ophélia en ik vind het heel leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hoop dat je hierna een goed beeld hebt van mijn werk.

Als ik mezelf in maximaal 3 woorden zou omschrijven, dan zijn dat enthousiast, liefdevol en gezellig. Ik ben een super trotse moeder van onze zoon Levi, je kan wel raden van wie ik de meeste foto's heb ;). Mijn hart gaat uit naar familie, dansen, eten en uiteraard fotografie!
In mijn vrije tijd dans ik veel in de woonkamer, geniet ik van de gezelligheid thuis, ga ik (uit)eten met vriendinnen, of ga ik de hort op met mijn partner.

Als jij van persoonlijke, intieme en pure foto's houdt, dan ben ik de fotografe om deze te maken! Lees hieronder meer over mijn workflow.

“Je proeft dat deze fotograaf een liefde heeft voor haar vak. Daarnaast heeft ze een fijne energie. Precies wat je nodig hebt van iemand die foto’s maakt van belangrijke levensgebeurtenissen.” – Nicole

WORKFLOW

𖥸
Energie is voor mij erg belangrijk. Een fijne energie zorgt voor een fijne sfeer en ontspanning.
Ik ga mee met jullie flow zodat de fotoshoot echt iets van jullie eigen wordt.

𖥸
Ik leg jullie zo puur en persoonlijk mogelijk vast met mijn camera. Daarom geef ik tijdens de fotoshoot een aantal aanwijzingen, maar dat zal niet continu in detail zijn. Op deze manier kan ik de speciale en intieme momenten die ontstaan vastleggen, precies zoals ze zijn.
En dan kan jij dus vooral heerlijk jezelf zijn. Een lach, de stilte, het genieten, de warmte en geborgenheid.

𖥸
Met mijn werk zie ik mijzelf als de ideale fotografe voor hen die graag spontane, pure, oprechte en intieme momenten vastgelegd wilt hebben, met wat mooi geposeerde (en toch heel persoonlijke) foto's tussendoor.

𖥸
Mijn doel is dat je na afloop met een glimlach naar huis gaat, en later met een nog grotere glimlach naar de foto's terugkijkt.