CAPTURE MEMORIES FOREVER

"De foto's die ik van Ophelia kreeg hebben mijn ogen doen wateren. De foto's zijn puur, echt, warm en liefdevol. Je wordt op de foto gezet precies zoals je bent of zoals jullie zijn. Hele waardevolle foto's en een hele relaxte en leuke shoot!" - Tessa

INVESTERING

pakket 1

𖥸 Stijl- en kledingadvies
𖥸 25 bewerkte foto's in hoge resolutie

€199,-

pakket 2

𖥸 Stijl- en kledingadvies
𖥸 Gebruik Client Closet
𖥸 30 bewerkte foto's in hoge resolutie

€249,-

pakket 3

𖥸 Stijl- en kledingadvies
𖥸 Gebruik Client Closet
𖥸 35 bewerkte foto's in hoge resolutie
𖥸 Flatlay fotoalbum 15x15cm

€349,-

Bruiloften zijn te boeken vanaf €1499,- voor 7 uur.

Ik bied een op maat gemaakt pakket aan voor jullie grote dag. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik ben gevestigd in Ede, maar reis met alle liefde het land door. Binnen een straal van 10 km vanaf Ede gelden er geen reiskosten. Buiten deze straal reken ik €0,19 per kilometer. (niet van toepassing op bruiloften)

WORK WITH ME

Voor elk pakket en type fotografie zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

CONTACT

Let the adventure begin!

Bij het invullen en versturen van het contactformulier ga je akkoord met mijn privacyverklaring.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vraag

Hoelang duurt een fotoshoot ongeveer?

Antwoord

Ik werk niet met vaste tijden en neem graag de tijd die nodig is voor de fotoshoot. Gemiddeld is dit +/- 1,5 uur. Bij een Nieuw Leven fotoshoot duurt het meestal wat langer. Want het kan natuurlijk gebeuren dat de baby tussendoor gevoed of verschoond moet worden. Het is belangrijk dat de fotoshoot vooral ontspannen is, vandaar dat ik graag de tijd voor jullie neem.

Vraag

Op welke locatie wordt de fotoshoot gehouden?

Antwoord

De exacte locatie stemmen we altijd samen van tevoren af. Ik ken veel mooie natuurgebieden zoals open velden, de hei, het strand of zandduinen met prachtige bomen.
Foto's van pasgeboren baby's worden meestal thuis gemaakt. Maar ook andere fotoshoots kunnen thuis of op een andere binnenlocatie plaatsvinden. Dit is vooral ideaal tijdens de koude dagen! Het enige dat ik dan nodig heb is daglicht.

Vraag

Wanneer kan ik mijn zwangerschapsshoot het beste plannen?

Antwoord

Dat kan wanneer jij wilt! De zwangerschap is op elk moment prachtig, of je in het begin nog een kleine buik hebt, of in het derde trimester al een wat grotere buik. Plan het in wanneer jij je goed voelt en wanneer jij het graag vastgelegd wilt hebben. Houdt er wel rekening mee dat het tegen het einde van de zwangerschap mogelijk wat zwaarder voor je kan zijn. Als reizen naar een buitenlocatie dan teveel voor je is, kunnen we ook geweldige foto's bij jou thuis maken!

Vraag

Hoe en wanneer ontvangen wij de foto's?

Antwoord

Binnen 2 werkdagen na de fotoshoot ontvang je per mail een foto ter preview. Vervolgens ontvang je binnen 2 weken een preselectie waaruit je de favoriete foto's kunt selecteren. Deze foto's geef ik nog een final touch en stuur ik binnen een week via een online fotoalbum naar je door. Via dit album kun je de foto's downloaden in hoge resolutie.

Vraag

Kan ik de foto's (vergroot) laten afdrukken?

Antwoord

Ja, zeker! De foto's ontvang je in hoge resolutie, daardoor zijn ze in elk formaat geschikt om te laten afdrukken. Het advies is om de foto's wel bij een gespecialiseerd bedrijf af te laten drukken. CheriseJeane kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de kwaliteit van de afdrukken.

01

ophelia@cherisejeane.com

KVK: 82228167

BTW: NL003657804B85