In 2015 gaf ik danslessen in de stijl salsa en bachata lady styling. Vera kwam bij mij lessen volgen en zo leerde ik deze schat van een dame kennen. De klik was er meteen en zo bleven we ook contact houden nadat de lessen gestopt waren. Toen zij voor haar studie tijdelijk in Valencia ging wonen, hadden we het over hoe leuk het zou zijn om daar samen foto’s te gaan maken. Zo gezegd, zo gedaan! Ik boekte diezelfde week nog tickets en een paar maanden later zat ik in het vliegtuig. Op naar Valencia, met een mooie jurk in mijn koffer, want we wilden niet zomaar een fotoshoot doen.

Yess, dat heb je goed gezien! We gingen voor een bridal shoot. De prachtige woning waarin zij verbleef, de mooie straten met hun charmes… En zeg nou zelf, dat mooie, klassieke gezicht van Vera moet je wel vastleggen! Dus we moesten dit concept gewoon uitwerken. Alles klopte, zelfs het boeket dat eigenlijk helemaal geen boeket was haha… Meer daarover zie je verder onderin deze blog!

Het boeket… want ja, bij een bridal shoot hoort een boeket vonden wij. Alleeeen…. konden wij dus nergens, maar dan ook echt nergens, een boeket vinden! Hoe dan?? En aangezien we ook geen tijd hadden om heel Valencia af te gaan voor een mooie bos bloemen, besloten we op een andere manier creatief te zijn. Zie hieronder het resultaat van ons prachtige boeket 🙂 🙂 🙂 .

Ik heb een super leuke tijd gehad in Valencia met Vera. Het was geweldig om haar weer te zien, om herinneringen op te halen en om samen foto’s te maken! De fotoshoot was erg gezellig, heel relaxed en het was natuurlijk super fijn om met iemand die zo fotogeniek is als zij te mogen werken <3.


Concept & Styling: Vera Wilders & Ophelia, CheriseJeane

Model: Vera Wilders

Make-up & haarstyling: Vera Wilders

Jurk: Club-L