Naomi & Ruben

Zoveel liefde op een relaxte zondagochtend

De dagen voor de zondag dat we hadden afgesproken, had ik zeker minimaal 20 keer het weer gecheckt. Want voor deze shoot hoopte ik ontzettend op het mooie ochtendlicht. Het weer was wisselvallig, maar het leek alsof het universum ons het gewenste licht gunde. Want voor de shoot was het vrij bewolkt, na de shoot begon het te regen, maar tijdens de shoot… was het perfect!

Afijn, genoeg over het weer :). Ik ken Naomi via de danslessen die we samen volgen, en samen met haar partner spraken we op een zondagochtend af in Hilversum. Voor mij was het eigenlijk precies hoe een zondagochtend hoort te zijn. Er hing een ontspannen sfeer en we genoten van het moment waarin we waren. 

Ik vind het heel belangrijk dat degene die ik fotografeer zich op zijn/haar gemak voelt. No pressure, just be yourself. En deze fotoshoot was puur en oprecht. Ik sprak heel weinig tijdens het fotograferen, omdat ik wilde dat zij voornamelijk met elkaar bezig zouden zijn, en eigenlijk zouden vergeten dat ik er ook nog bij was. Want dan kan ik die mooie momenten vastleggen waarop de liefde voor elkaar te zien is, en er geen sprake is van afleiding. En ik moet zeggen, je kan niet heen om de liefde die zij voor elkaar hebben. Wat een prachtig stel!