Gewapend met ‘De Bril’ (welke volledig gedecoreerd is door mijn zusje Charmaine), een camera, een grote bellenblaas, en een oversized glitter jacket liepen we de oude landingsbaan op. De sfeer zat er al meteen goed in, maar dat kon ook niet anders. We waren daar als een super team; mijn zusje, mijn vriend, en ik! 

Ik kan mij nog herinneren dat Charmaine en ik een discussie kregen in de winkel over het wel of niet kopen van die roze bril, en ik ben blij dat we het toch gehaald hebben. Met haar creativiteit wist ik zeker dat ze er iets tofs van kon maken. Het was slechts een simpele zonnebril, en toen ze mij liet zien wat ze van de bril had gemaakt wist ik meteen dat we een fotoshoot moesten doen! 

Mijn vriend heeft zelf ook aantal foto’s gemaakt die hieronder te zien zijn!  #soproudofmyteam

Ik ben zo blij met het resultaat. Niet alleen omdat Charmaine er heel tof uitziet, maar ook omdat ze het geweldig deed als model. Daarnaast zijn deze foto’s ook een heel waardevolle herinnering aan een super leuke dag! 

It’s a wrap!!