ZWANGERSCHAP

het grootste wonder ooit in jouw buik

Hoe prachtig en wonderbaarlijk is het vrouwelijk lichaam?

Het is in staat om een mens te creëren en laten groeien, een warm en veilig huis te bieden gedurende de zwangerschap. Om vervolgens dit grootste wonder ter wereld te brengen. You rock momma!  

En je verdient het om deze periode mooi vastgelegd te hebben.

Een kind krijgen is in mijn ogen het mooiste dat je als mens kan overkomen. Elke zwangerschap is bijzonder en uniek, en het is wonderbaarlijk waar het vrouwelijk lichaam toe in staat is.

𖥸

Tijdens een zwangerschap kan de tijd snel voorbij vliegen, en voor je het weet heb je jullie kleine (maar eigenlijk heel grote!) wonder in je armen.

“Love so real and magical, so pure and unconditionally.”  

Deze fase in het leven is prachtig en mag zeker gevierd worden. Laat het niet ongemerkt voorbij gaan, en laat deze belangrijke gebeurtenis vastleggen.

Mooi en waardevol voor nu, maar ook zeker voor later!

“De foto’s zijn echt zo mooi geworden!! Niet normaal.. Heel erg bedankt!!” – Dominique

𖥸

“De shoot was superleuk, je nam alle geduld voor ons levendige gezin, de foto’s spraken ook boekdelen. Precies zoals ik het in me hoofd had, ik denk zelfs wel mooier. Ik wil je super bedanken voor onze zwangerschap/gezinshoot.” – Rianne

Mooie mama to be, had je al gezien dat ik over een Client Closet beschik, met allerlei prachtige jurken die jij kan lenen voor jouw fotoshoot? Hoef jij je geen zorgen te maken over de kleding.

Wil je liever iets van jezelf aan doen en daarbij wat hulp krijgen voor de kleur en stijl? Ook daar help ik je graag bij.

Zodat jij straks zorgeloos kan genieten en stralen tijdens de fotoshoot.