NIEUW LEVEN

het beste van twee werelden

I've been waiting for you

Zo naar uitgekeken, en eindelijk is het grootste wonder daar. Alles zo klein en lief, perfect gecreëerd in jouw baarmoeder. Een nieuw leven geschonken is het meest bijzondere dat er is.

“Ik heb een heel fijne shoot gehad met mijn kleine en ik vond het zo’n mooie ervaring. Ze werkt relaxed en alles gaat dan eigenlijk vanzelf. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden.” – Rachel

Misschien heb je het al van anderen gehoord of heb je er zelfs al ervaring mee, maar de tijd gaat zo ontzettend snel! Vooral in de eerste twee jaar groeit en ontwikkelt jouw kleine nog sneller dan kool. En juist daarom is het zo waardevol om de beginfase vast te leggen.

Die kleine handjes en voetjes, die grote gaap en tevreden glimlach.

En dan heb ik het nog niet eens over de momenten die jij met je baby deelt! Borstvoeding of flesvoeding, of wellicht zelfs al de eerste hapjes. Het heerlijk kroelen en samen spelen, al die liefdevolle momenten en helemaal van jullie.

𖥸

Laat die momenten niet ongemerkt voorbij gaan en leg ze vast. Zodat niet alleen jij er nu van kan genieten, maar jouw kindje later als hij/zij groot is ook.

“Little baby, the most precious gift of all, perfectly created.”