MOEDERLIEFDE

niet in woorden te omschrijven

Jij rockt, Mommy!

Het voeden, de slapeloze nachten, alles draaiende houden, de onvoorwaardelijke liefde en bescherming die jij je kroost geeft. En het is echt niet altijd even makkelijk, maar je doet het geweldig! Je verdient het om de liefde die jij voor je kinderen hebt mooi vastgelegd te hebben.

Ken je dat? Dat je als moeder alle momenten zoveel mogelijk probeert vast te leggen, en daardoor eigenlijk zelf bijna nooit op de foto staat? Of dat je juist vergeet om momenten vast te leggen omdat je al zo druk bezig bent met je kind(eren)?

Een moederliefde fotoshoot is dan echt wat voor jou! Want bij jou thuis of op een andere mooie locatie leg ik al die speciale en intieme momenten vast. Zodat jij straks foto's hebt waar je zelf ook heel mooi op staat. Hoe waardevol is dat?

Het moederschap is zo iets krachtigs en vanwege de puurheid ook kwetsbaar. Het is een kostbaar iets wat eigenlijk niet volledig in woorden omschreven kan woorden. De liefde die je voor je kinderen hebt, de heerlijke momenten die je met ze deelt, en ook de dagen die wat zwaarder zijn dan anders. Het hoort er allemaal bij.

En de tijd gaat zo snel. Je kinderen groeien en ontwikkelen ze zich in een rap tempo. Juist daarom is het zo waardevol om deze periode in het leven vast te leggen op beeld.

Het zijn zulke kostbare momenten. Nu voor jou als moeder, maar ook zeker voor je kinderen later.

“Ik heb echt tranen in mijn ogen, de foto’s zijn precies zoals we zijn.” – Tessa

𖥸

Ook papa’s zijn natuurlijk van harte welkom tijdens de fotoshoot!

De band, liefde en connectie tussen vader en kind is net zo belangrijk en zo waardevol om voor altijd vastgelegd te hebben.