ALL THINGS MOM

alles omtrent het moederschap

Vroeger als klein meisje had ik de wens om later mama te zijn. Inmiddels ben ik een zeer trotse en dankbare mama van een engelenbaby en een 1-jarige zoon (zie foto). Mijn verwondering voor het moederschap is hiermee nog meer gegroeid! Zeker omdat ik het nog steeds niet als iets vanzelfsprekends zie.

Foto: Rachèl Maheluta. Editing: CheriseJeane

LAAT DE MOMENTEN DIE JE IN JE HART DRAAGT OOK ZICHTBAAR VASTLEGGEN OP BEELD

Mom's are amazing and true warriors

De tijd gaat al zo snel, vind je ook niet?

Met liefde en enthousiasme leg ik de momenten vast die jij met je kroost deelt. Herinneringen die gecreëerd worden en jij voor altijd in je hart draagt. Want zelfs al gaat de tijd nog zo snel, met deze beelden kan je altijd weer terug naar dat moment gaan. Zo waardevol voor nu, maar ook zeker voor later!