Get to know me

De persoon achter CheriseJeane

Hi! Mijn naam is Ophélia en ik vind het leuk dat je mijn website bezoekt. Ik hoop dat je hierna een goed beeld hebt van mijn werk.

Als ik mezelf in maximaal 3 woorden zou omschrijven, dan zijn dat enthousiast, liefdevol en gezellig. Ik ben een super trotse moeder van onze zoon Levi, je kan wel raden van wie ik de meeste foto's heb ;). Mijn hart gaat uit naar familie, dansen, eten en uiteraard fotografie!
In mijn vrije tijd dans ik veel in de woonkamer, geniet ik van de gezelligheid thuis, ga ik (uit)eten met vriendinnen, of ga ik de hort op met mijn partner.

Als jij van persoonlijke, intieme en pure foto's houdt, dan ben ik de fotografe om deze te maken! Lees hieronder meer over mijn workflow.

WORKFLOW

Ik vind het belangrijk om jou/jullie zo puur en persoonlijk mogelijk vast te leggen. Daarom geef ik tijdens een fotoshoot wel een aantal aanwijzingen, maar dat zal niet continu in detail zijn. Op deze manier kan ik de pure momenten vastleggen, precies zoals ze zijn. En kan jij vooral heerlijk jezelf zijn.

Tijdens een fotoshoot houd ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond, waardoor je op een gegeven moment vergeet dat ik er überhaupt bij ben. Hiermee wil ik een sfeer creëren dat ervoor zorgt dat het niet alleen maar een fotoshoot is, maar echt een moment om van te genieten. Maar ik ben geen stille muis hoor :)! Ik leer je graag beter kennen en ben dol op (liefdes)verhalen. Je zal dan zeker die gezellige en enthousiaste kant van mij ontdekken.

Met mijn werk zie ik mijzelf als de ideale fotografe voor hen die graag spontane en intieme momenten vastgelegd wilt hebben, met wat mooi geposeerde (en toch heel persoonlijke) foto's tussendoor.

Mijn doel is dat je na afloop met een glimlach naar huis gaat, en later met een nog grotere glimlach naar de foto's terugkijkt.